Bejelentkezés +36 70/382-7289 · fitowavekft@gmail.com · pfeifenroth.anna@gmail.com

Test-Lélek kezelés

Létezik egy legenda, miszerint sok-sok évvel ezelőtt egy kínai parasztembert állandó fejfájások kínoztak. Egy alkalommal szántogatás közben az ekét véletlenül elejtette és az a nagy lábujját megütötte.

A lábujjában érzett fájdalom nem sokáig tartott, de láss csodát, ezzel a fájdalommal együtt megszűnt a fejfájása is! Mikor másnap a fejfájás újra jelentkezett, már szánt szándékkal ejtette az ekét a nagy lábujjára és a fájdalom újra megszűnt. Ezek után a faluban mindenki úgy csillapította a fejfájását, hogy valamit a nagylábujjára ejtett. Így kezdődött a gyógyító pontokról szóló tanítás.

Akupresszúra

Az akupresszúra, mint gyógykezelési mód elméletileg azon alapszik, hogy a meridiánnak nevezett számos vonal mentén terjed el a szervezetben, a megfelelő masszázsmozdulatokkal, a végtagok mozgatásával megelőzik, illetve meggyógyítják a betegség tüneteit.

Működése:

  • Rendbehozza a magtárszervek (máj, szív, lép, tüdő és vese) és palotaszervek (epehólyag, vékonybél, gyomor, vastagbél, hólyag és szívburok) funkcióit, és rendes működését, hogy a beteg visszanyerje a test egyensúlyát és meggyógyuljon.
  • A gyógykezelés rendbeteszi a belső energia alakulását, és a vele összefüggésben levő vérkeringést.
  • Rendbeteszi az izomzatot, illetve valamely szerv izmait a csontozattal.

Masszázs

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására, az egészség megőrzésére.

  • A masszázsterápia során alapvető a vérkeringés fokozása. Ennek hatására felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége.
  • Megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások.
  • Fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal javul a méregtelenítés.
  • Masszázs hatására növekszik az izomzat teljesítőképessége, az elvégzett izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válik.
Bejelentkezés